top of page
Søk
  • Solvarm

Infrarød oppvarming oppsummert og ny kampanje!


Forord


Vi ønsker å starte dette innlegget med å dele en rabattkode som kan benyttes på alle våre produkter! Bruk kode “winteriscoming” ( uten gåsetegn ) for å få 500,- i avslag!


I forbindelse med vår kampanje og at vi begynner å nærme oss vinteren så ønsker vi å skrive litt om våre produkter for å gi våre kunder mer forståelse for infrarød oppvarming og fordelene du vil oppleve med denne type ovn.

Infrarød oppvarming er et ganske nytt fenomen her i Norge, men er svært populært i EU. Vi ønsker å snu denne trenden, og vise frem hva infrarøde ovner kan tilby.


Energieffektiv og miljøvennlig


Infrarøde varmepaneler er svært energieffektive og det er flere grunner til det.


- De bruker kun 5 - 10% av energien på å varme opp sitt eget element.


- Varmen som blir utstrålt vil varme opp objektene i rommet, dvs. Møbler, vegger, gulv, til og med personene som befinner seg i rommet. Dette medfører da til minimalt med energitap i varmeoverføringen i motsettning til tradisjonelle varmeløsninger som varmer opp luften istedet.


- Varmen blir lagret i objektene, så selv når ovnen er slått av vil objektene i rommet fortsette å avgi varme. Ved utlufting, f.eks ved å åpne en ytterdør vil mye av varmen i huset forsvinne ut, dette er et stort problem med tradisjonelle varmeløsninger. Med infrarød oppvarming vil varmen fort komme tilbake, da varmen er lagret i objektene, som vil varme opp rommet raskt igjen.


- Vi lever i en tid der det stadig blir mer fokus på miljø og karbonavtrykk. Ved å velge energieffektive løsninger sparer du både miljø og lommeboken.


God varme


Varmen fra infrarød oppvarming føles lun og god, og veldig raskt! Så fort ovnen er slått på vil du føle varmen umiddelbart på kroppen. Med infrarød oppvarming får du en jevn temperatur i rommet. Med vanlige panelovner så blir kun luften rundt ovnen varmet opp og denne luften vil stige oppover mot taket. Det tar lang tid å varme opp et rom på denne måten, og det er dyrt. Med infrarød oppvarming blir alle objekter i rommet ( som er i luftlinje for ovnen ) varmet opp. Disse objektene vil igjen avgi varme jevnt over i rommet. Resultatet er raskere og jevner oppvarming. Godt for kropp, økonomi og miljøet!


Infrarød oppvarming kan også hjelpe med å forebygge dannelse av sopp og mugg. Våre ovner varmer opp vegger og tak direkte, noe som vil forebygge fuktighet.


En annen fordel med å varme opp på denne måten er at det vil gi betraktelig mindre svevestøv, da luften ikke vil sirkulere på samme måte som ved oppvarming med en tradisjonell panelovn. Se illustrasjon under.Design og praktikalitet


Opplev høy produksjonskvalitet, både strukturelt og designmessig. Vi tilbyr mange flotte motiver, for enhver smak! Vi tilbyr også å produsere ovner med ditt eget bildemotiv. Ta kontakt på post@solvarm.no eller i vår chat for nærmere informasjon.


En fordel med våre ovner er at de alle er veldig plassbesparende . Vi tilbyr ovner som monteres på vegg, tak, som speil og på hjul (med ekstra tilbehør for våre veggmonterte modeller).

I motsetning til mange andre varmeløsninger er våre ovner også helt stillegående!


Våre ovner er også IP44 sertifisert og er egnet for installasjon på bad.


Vi håper dette innlegget har gitt deg mer forståelse for våre produkter, og skulle du ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss eller spørre i kommentarfeltet under. I fremtiden ønsker vi å skrive et nytt innlegg basert på spørsmål vi får fra våre kunder, så alle spørsmål og tilbakemeldinger verdsettes!


Ønsker dere alle en strålende dag!


Mvh Solvarm

264 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Kevin Denis Gueug
Kevin Denis Gueug
Sep 10, 2021

Nice post


Like
bottom of page